Prima ședință foto de Crăciun în 2020

Zilele trecute am finalizat toate cele trei decoruri noi, astfel ca am avut și prima ședință foto de Crăciun în 2020. Micuța Amelia a fost modelul nostru, într-o ținută care pare că a fost concepută special pentru ea. Sperăm să vă placă fotografiile realizate cu emoție pentru frumoasa familie a Ameliei!

Voucher – cadou pentru ședință foto Crăciun în 2020 pentru cei dragi!

Dacă doriți să oferiți o ședință foto de Crăciun, vă punem la dispoziție carduri-cadou în format digital sau printat. Va fi probabil, unul din cele mai inspirate idei de cadou. Puteți alege între pachetul foto de o oră și cel cu durata de două ore.

Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii familie Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune în studio foto Sulyok Imaging!

Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto Crăciun de care să vă amintiți mereu cu bucurie!

Pregătirea studioului pentru ședința foto de Crăciun – fotografii familie Crăciun

În contextul pandemiei este important să ținem cont de măsurile de siguranță, ca urmare studioul nostru a pregătit un set de reguli, pe care trebuie să le respectăm cu toții:

  • Vom avea o sedință foto pe zi, lasând astfel timp între sesiuni pentru aerisirea și dezinfectarea spațiului. Vom avea nevoie de ajutorul vostru pentru programarea ședințelor foto și în zilele lucrătoare, deoarece nu avem foarte multe weekend-uri la dispoziție, iar acestea vor fi primele ocupate, fiind preferate de cei mai mulți.
  • Înainte de fiecare ședință foto se vor igieniza și dezinfecta spațiile comune și obiectele folosite.
  • La intrarea în studio, fiecare persoană va călca pe covorasul cu dezinfectant de la ușă. Pentru a păși în zona dedicată fotografiilor, vă rugăm să aduceți pantofi de schimb sau șosete colorate în nuanțe specifice Crăciunului.
  • Toate persoanele care intră în studio sunt invitate să folosească dezinfectant. Vom pune la dispoziția clienților săpun lichid, dezinfectant, prosoape de hârtie.
  • Dacă un membru al familiei are viroză respiratorie, gripă sau alte boli asociate cu Covid-19, vă rugăm să ne anunțați pentru a reprograma sesiunea foto. V-am mai spus că vom păstra decorurile de Crăciun până în luna ianuarie?

Aceste reguli nu sunt pentru a crea un discomfort oaspeților noștri, ci pentru a ne simți cu toții în siguranță, pentru a ne asigura că de sărbători îi vom avea pe toți cei dragi aproape, sănătosi și veseli.

share:

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter